Konkurs za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2014”

Bez autora
Jun 08 2014

Udruženje poslovnih žena Srbije (sekcija ženski biznis klub) uputilo je 2.juna 2014. godine poziv za prijavu na konkurs za godišnju nagradu „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA”, koja će u oktobru, po osmi put biti dodeljena najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji.Kao i prethodnih godina nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu” i za „najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje”.

Konkurs za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2014”Udruženje poslovnih žena Srbije (sekcija ženski biznis klub) uputilo je 2.juna 2014. godine poziv za prijavu na konkurs za godišnju nagradu „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA”, koja će u oktobru, po osmi put biti dodeljena najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji.

Kao i prethodnih godina nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu” i za „najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje”. Kao “brend” Udruženja poslovnih žena Srbije, godišnja nagrada „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA” dobija sve značajniju medijsku pažnju od 2007. godine, kada je održana prva ceremonija dodele nagrade, a od 2009. predstavlja događaj na evropskoj mapi obeležavanja globalne nedelje preduzetništva, koju Evropska komisija organizuje u 33 zemlje u okviru projekta SME Week.

Svake godine manifestacija „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA” okupi više od trideset novih kandidatkinja, čije biografije daju nadu da kvalitet, uprkos svemu opstaje. U poslednjih sedam godina ovo priznanje dobilo je više od 70 žena iz gotovo čitave Srbije. Javni poziv, opis projekta i konkursna dokumentacija dostupni su na internet stranici UPŽ Srbije: www.poslovnezene.org.rs

Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. U pozivu za prijavu na konkurs, potencijalne dobitnice nagrade će imati priliku da predstave svoj biznis i poslovnu biografiju u kojoj će obrazložiti svoju nominaciju u jednoj ili obe kategorije. Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća i glavnu ulogu u menadžmentu firme, bez obzira na vrstu delatnosti!

Za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/ 6776-801

Rok za dostavu prijava je 4. jul 2014. godine.

Svečana dodela nagrade Udruženja poslovnih žena Srbije održaće se 29. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik